Om mig

Therese Medium

Hej!


Jag heter Therese Eriksson.


Bakgrunden till att jag arbetar med det jag gör är för att det finns en stor efterfrågan och för att det saknas ett andligt perspektiv inom traditionell coaching, vård och behandling. 


Det finns ett stort behov för många att få prata om det spirituella. Framförallt där andlighet är en del av vardagen, men även för dem som har andliga och existentiella funderingar, upplevelser och kriser i livet. Intresset för folkmagi, naturmedicin och trolldom har ökat. 

Man talar om att vi alla har en kropp, själ och en ande, men var och med vem kan man tala om sina andliga upplevelser när det finns ett behov?


Mer än var tredje svensk tror på övernaturliga händelser. Det visar en rapport från Föreningen Vetenskap och folkbildning.


Andlighet och det spirituella är för mig ett sätt att leva, eller snarare ett sätt att förhålla sig till livet. För mig handlar det inte om religion. 

Jag lever ett helt vanligt liv med barn, familj och arbete. Utåt sett är det inget som avviker från normen p.g.a. min andliga sida och jag anser mig själv vara ett modernt medium utan krusiduller. 


I mitt arbete använder jag mig av mina kunskaper och långa erfarenhet av att arbeta med människor från olika bakgrunder och kulturer, men även från utbildning, studier och egna livserfarenheter.


Jag är medlem  i mediumförbundet.se

Genomförda och pågående Utbildningar:

Medial utvecklingskurs / Medium Andreas Österlund

Modernt mediumskap / Medium Johan Paulsen

Trolldom och Nordic Spirituality  The root doctor Johannes Gårdbäck


Magi och andlighet finns överallt för de som är eller vill bli mer mottagliga.  Vill du veta mer om mig, tveka inte att höra av dig! 

För er som är mer instresseade av spådom och trolldom hänvisar jag er till trolldom.se